skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

De zingeving, die je vindt in zelfontwikkeling, het scheppen van geluk en het meewerken aan grote doelen, is onvergelijkbaar met wat materialisme brengt. Dit is hét moment om ervoor te kiezen. Iedere generatie heeft een eigen rol in de uitdagingen van de deze tijd. En jouw bijdrage is onmisbaar op weg naar een wereld van eenheid, en nodig voor de transformatie naar een waarden-volle economie.

Met lifemaps vorm je een reisgids voor het leven. Je vindt in de veelheid jouw kernkwaliteiten en prioriteiten. Ze helpen je jouw plek en bijdrage in de wereld te verhelderen. Voor wie wil is er begeleiding bij. In de lifemaps is ervaringskennis neergelegd, met liefde.

Alle talenten tellen

Grote vragen, ingrijpende ervaringen

Ben jij op een kruispunt? Koester je een grote vraag of verlangen? Sta je voor een belangrijke uitdaging? Dan kan begeleid zelfonderzoek je helpen om overzicht te krijgen, je zicht bieden op jouw beweegredenen en je bewust maken van verbanden en rode lijnen. Zodat je een gevoel krijgt bij het waarom, gaat begrijpen wat dit van jou vraagt en je beelden en ideeën vormt voor keuzes en volgende stappen. Of heb je iets ingrijpends meegemaakt, zoals een burn-out of langdurige ziekte van een geliefde? Mettertijd komt er een fase van (weder)opbouw. Er blijkt veel veranderd te zijn, in jou, in je relaties, je omstandigheden. Begeleid zelfonderzoek kan je helpen je nieuwe situatie in beeld te brengen. Je laten inzien wat de impact van deze ervaring is, hoe je die kunt verwerken en in je leven van nu verweven.

Begeleid zelfonderzoek

Voor complexe en veelzijdige mensen

Wanneer je veel talenten hebt meegekregen, je hoogbegaafd bent, hoog-sensitief of anderszins speciaal, hoe ga je die rijkdom dan ontdekken, ontwikkelen en inzetten in je leven? Die weg is voor ieder mens uniek. Met lifemaps voor jezelf maak je een levensloop, met een overzicht van al je talenten, drijfveren en persoonsaspecten. Je ervaart de werking van jouw passies. Je ziet met eigen ogen waar jij op dit moment aandacht aan hebt te besteden. In jouw veelheid komt naar voren wat voor nu vooral belangrijk en passend voor je is. Je werkt de lifemap uit tot het punt, waarop je verder kunt. Mocht je jezelf afvragen: geldt dit voor mij? Weet dan: jij bent belangrijk en talentvol. Er ligt meer in jou verborgen, dan je denkt.

Lifemaps voor jezelf

De visie in de lifemaps

In de berichten hieronder, uit het blog Ellens levensreis, kom je meer te weten over de lifemaps voor jezelf en hoe je daarmee kunt werken aan vier sleutelthema’s: helemaal jezelf zijn, je levensmissie volgen, scheppend leven en bewust ondernemen.

Diep verlangen naar zelfexpressie
Leer van je eigen leven met lifemaps
De visie onder de lifemaps
Back To Top