skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand
Zorgen Voor De Aarde

Zorgen voor de aarde

Diep geraakt door tranen over de toestand van de aarde. Dat bracht mij op weg naar inzicht in mijn verbinding met de aarde / de natuur.
Lees meer...
Nieuw Bewustzijn Leren Kennen

Nieuw bewustzijn leren kennen

Wie ik was en ben geworden, sinds mijn burn-out, zes jaar geleden. Wat er allemaal in mij is veranderd: emoties lichamelijk leren voelen en herkennen, controle loslaten, nieuw 'schaduw' kanaal integreren, en alsmaar werken, werken aan mezelf.
Lees meer...
Diep Verlangen Naar Zelfexpressie

Diep verlangen naar zelfexpressie

Wat jou ten diepste bezig houdt, voedt de motor van jouw zelfontwikkeling. Door bewust aan zelfonderzoek te doen, leer je om meer bewustzijn in jouw creëren te leggen. Zo schep je meer en meer het leven, dat jou zin geeft.
Lees meer...
Zoekende Zijn, Met WIN

Zoekende zijn, met WIN

Op mijn zoektocht naar vernieuwing kwam ik ook WIN tegen en ik werd lid. Het was frustrerend en inspirerend, maar het kwartje viel. In de workshops 'Je geld en je leven' geef ik nu mijn bijdrage – voor leden én niet-leden.
Lees meer...
Wat Geloof Ik Eigenlijk?

Wat geloof ik eigenlijk?

Met Kerstmis is er warmte, licht en liefde, die je wil delen en vieren. Ik sta stil bij mijn overtuigingen en bij het terugkerende gesprek met mijn overburen over het geloof.
Lees meer...
Met Lifemaps Aan Het Werk

Met lifemaps aan het werk

De lifemaps zijn afgestemd op vraagstukken en doelgroepen. Het ideale werk voor Ellen. Concrete doelen halen, met lifemaps ondernemen, en in praktijk brengen van de Master Code.
Lees meer...
Back To Top