skip to Main Content
+31 (0) 306775536                      

Een reis door je leven in 3 vragen

Wie ben je, waar sta je voor en ben je waar je wezen wil? Dit zijn de drie cruciale levensvragen die in het e-boek worden belicht. Op een puntige en heldere manier zodat iedereen het begrijpt en met plaatjes die iets toevoegen. Je leest door het hele leven heen. Je doet inspiratie op omdat het zo positief geschreven is. Het helpt je om overzicht te krijgen en de grote lijnen te zien. Het geeft je houvast om te werken aan zelfinzicht. Je krijgt helder wat voor jou belangrijk is wanneer je wil creëren en veranderen. In je persoonlijke leven of jouw werk. Voor jezelf of jouw coaching en training praktijk.
Het e-boek online lezen (GRATIS).

 

Beschrijving

Wil je het e-boek GRATIS ontvangen als PDF, laat dan een bericht achter bij contact. Uiterlijk een werkdag na ontvangst krijg je het per e-mail toegestuurd.

Een training voor zelfontwikkeling of levenskunst

Wie het e-boek leest, zal het merken: het vraagt gewoon om aanvulling en uitwerking door een professionele trainer. De inhoud kan dienen als kapstok voor een (online) werkboek bij het bouwen van een training voor zelfontwikkeling of levens(werk)kunst.  Aan wie als referentie wil dienen worden ook de individuele plaatjes ter beschikking gesteld.

Extra informatie

PDF

PDF wordt per email toegestuurd

Back To Top