skip to Main Content
+31 (0) 306775536                      

Helemaal jezelf zijn

Het is gemakkelijker om tevreden en gelukkig te zijn, wanneer je kunt zijn wie je bent. Het vraagt om een open hart, om zelfinzicht, balans en afstemming. Je brengt jouw levensloop in beeld, aan de hand van belangrijke levensthema’s. Je ziet jezelf terug in je verleden. Je begrijpt hoe jouw drijfveren, schaduwkanten en karaktereigenschappen hierop ingewerkt hebben. Je focust je op de toekomst en haalt inspiratie uit wat jou al duurzaam resultaat en zingeving heeft gebracht. En… het doet je goed om je leven vóór je te zien liggen. Je ervaart in deze lifemap hoe je jouw ingevulde poster kunt lezen als een reisgids en gebruiken om van je eigen leven te leren.

 

Beschrijving

Lifemap bouwstenen

Levensweg poster (M/V). Leven, karakter, schaduw, drijfveer en rolmodel stickers.

Minicursus

De drie lifemaps voor diep zelfonderzoek zijn elk uitgewerkt tot een minicursus, maar kunnen ook tot één grotere cursus worden samengesmeed. Ze dienen als voorbeeld om aan geïnteresseerde coaches, trainers en counselors te laten zien wat met de lifemap bouwstenen mogelijk is.

Beleving, uitkomsten

  • Mijlpaal 1: je maakt op de poster een weerslag van je levensloop met jouw levensthema’s als kapstok. Je zoekt jouw karaktereigenschappen, drijfveren en schaduwkanten op en voegt die hieraan toe. Je vindt de archetypes in jezelf die aan jouw reis levendigheid en sprankeling geven.
  • Mijlpaal 2: je gaat op zelfonderzoek in je levensloop. Je gaat na hoe je met jouw karaktereigenschappen hebt gewerkt en hoe je daarin ook iets te kiezen hebt. Je ziet hoe jouw persoonlijke drijfveren je de richting van jouw tevredenheid en geluk wijzen. Je begrijpt het onderscheid tussen de schaduwkant van je persoonlijkheid en de ballast die je met je meedraagt. In dit alles vind je handvatten voor de toekomst.
  • Mijlpaal 3: je zoomt in op wat jou al langere tijd gelukkig maakt, wat jou vervulling en zingeving heeft gebracht. Daarin ga je kwaliteiten van jouw bestemming herkennen. Je doet ideeën op hoe je die kunt inzetten voor het verwezenlijken van je doelen in de toekomst.
Back To Top