skip to Main Content
+31 (0) 306775536                      

Lifemap Leven

Met deze lifemap creëer je gemakkelijk en snel een overzicht over wat belangrijk is in je leven en wat jouw aandacht vraagt. Wat in je hoofd veelomvattend en complex kan zijn, ligt dan helder voor je op de ingevulde landkaart poster. Je herkent waar je het meeste van jezelf in terugvindt, je prioriteiten komen naar voren, je vindt ideeën en ziet volgende stappen om jouw dromen en doelen dichterbij te brengen. Uit wat je tevreden en gelukkig maakt put je zelfvertrouwen en inspiratie voor de toekomst.

Beschrijving

De lifemap

Lifemap Leven is ontwikkeld als een voorbeeld van een ‘kant-en’klaar’ product, bedoeld voor zelfwerkzaamheid. De onderdelen ervan: een landkaart poster (M / V), leven stickers, leven symbolen en wegwijzer zijn verpakt in een herbruikbare transparante enveloptas. Lifemap Leven duurt voor snelle doeners 3 kwartier. Voor wie zich verder wil verdiepen zijn er extra vragen, die nog eens 1 à 2 uur tijd in beslag nemen. 

Beleving en uitkomsten

Mijlpaal 1: je maakt op de poster een overzichtsfoto van wat er in jouw leven hier en nu speelt. Die laat duidelijk zien wat belangrijk voor je is en hoe je erover denkt en voelt.

Mijlpaal 2: je ziet alles voor je waar je voluit tevreden en gelukkig mee bent. Dat zijn de ideale voorbeelden om ook op andere levensgebieden toe te passen.

Mijlpaal 3: met de symbool stickers geef je meer betekenis aan wat er op de poster ligt. Je komt zo ook te weten wat jou op elk levensthema verder zou kunnen brengen.

Back To Top