skip to Main Content
+31 (0) 306775536                      

Scheppend leven

Iedereen maakt er in zijn of haar leven het beste van, in relatie tot de mogelijkheden en omstandigheden. Je schept jouw leven van moment tot moment. Je kiest en stuurt zo waar je heengaat. Vanuit jouw overtuigingen en met je daden creëer je uitkomsten en geef je betekenis aan je leven. Je brengt op de poster je leven in beeld vanuit jouw functie als vormgever daarvan. Je krijgt er zicht op welke aspecten van jou je hierbij hebben geholpen. Je gaat na welke creatiekrachten je hebt ingezet. Zo krijg je een gevoel bij jouw rol als schepper. Je doet inspiratie en ideeën op om in het leven te staan als actieve beïnvloeder daarvan. En: wat je ervaart, kun je met vertrouwen inzetten om er in de realiteit mee te gaan experimenteren.

 

Beschrijving

Lifemap bouwstenen

Levensweg poster (M/V). Uitkomst, creëren en rolmodel stickers. Creëren symbolen.

Minicursus

De drie lifemaps voor diep zelfonderzoek zijn elk uitgewerkt tot een minicursus, maar kunnen ook tot één grotere cursus worden samengesmeed. Ze dienen als voorbeeld om aan geïnteresseerde coaches, trainers en counselors te laten zien wat met de lifemap bouwstenen mogelijk is. 

Beleving, uitkomsten

  • Mijlpaal 1: je maakt op de poster jouw belangrijke creaties zichtbaar. Met bij elke uitkomst dàt aspect van jouw persoonlijkheid, dat je daarin vooral heeft geholpen. Terwijl je dit doet, krijg je een indruk van jouw veelzijdigheid als het om scheppen gaat.
  • Mijlpaal 2: je vindt uit welke creatiekrachten je hebt weten te benutten om elke uitkomst tot stand te brengen. Je beseft hoeveel ervaring je al hebt met creëren en doet inspiratie op om daar meer mee te doen. Je daagt jezelf uit om met nog weinig gebruikte creatiekrachten in de toekomst te gaan werken.
  • Mijlpaal 3: met de creëren symbolen geef je meer betekenis aan wat op de poster ligt. Je brengt er als het ware een diepere laag mee aan. Je leert de principes van creëren beter kennen en wordt je bewust waar je ze wel of (nog) niet hebt toegepast. Aan het eind van dit proces heb je overzicht van een aantal ‘wetmatigheden’ in creëren. Daar zul je jouw hele leven profijt van hebben.
Back To Top