Gratis online e-boek Een reis door je leven in 3 vragen

Het gratis online e-boek Een reis door je leven in 3 vragen neemt je mee langs drie grote levensvragen. Het is helder, positief en geeft je energie en inspiratie. Het helpt je aangrijpingspunten te vinden, je weg te zien en jouw sleutelvragen te beantwoorden. Je bestelt jouw eigen exemplaar in de webwinkel.

Lees het e-boek hier gratis online

Lees het e-boek hier gratis online

Wie ben je?

Weet ik hoe mijn lichaam functioneert en hoe ik mijzelf energiek, gezond en vol vitaliteit houd? Wat is het belang van verwerken en aandacht voor mezelf? Waarvoor is reflectie en meditatie belangrijk? Zit er systeem in de karaktereigenschappen van de mens? Wat betekent volwassen worden? Hoe vul ik mijn levensbehoeften in en ontwikkel ik mijzelf?

Waar sta je voor?

Wat moet ik weten over gedragspatronen en communicatie? Wat speelt er allemaal in menselijke relaties en seksualiteit? Hoe ga ik om met kritiek of conflicten? Wat is belangrijk voor samenwerken en een goede werksfeer? Hoe ontwikkel ik mijn kwaliteiten, op weg naar persoonlijk leiderschap en meesterschap?

Ben je waar je wezen wil?

Hoe werken innerlijke overtuigingen? Hoe oefen ik mij in het maken van keuzes? Hoe werkt het proces van creëren en kan ik mijn eigen scheppen begrijpen? Hoe geef ik mijn leven richting en kan ik verandering aanbrengen waar ik dat wil? Welke emoties treden er op bij verandering? Waaraan herken ik dat iemand een transformatie doormaakt?