Individuele lifemaps training

Wie zijn jouw cliënten en klanten? Wat zijn hun vragen en wat wil je met hen bereiken? En: wat is de toegevoegde waarde die jij wil bieden? De individuele lifemaps training wordt in overleg met jou opgezet om aan jouw doelen bij te dragen door jouw wensen uit te werken.

Lifemaps.NL Kennismaking lifemap werkvorm

De rol van Ellen

Dienstbaar zijn, dat is niet moeilijk… mijn hele leven staat in het teken van ontwikkeling en vernieuwing of dit nu gaat over persoonlijke groei, relaties of organisaties – over bewustzijn of business. Net zoals bij co-creatie, doet het mij plezier om de training zo vorm te geven, dat de vragen van je klanten én die van jou aan bod komen. Zo leer je met lifemaps te werken op een wijze die in jou de bezieling oproept die aan jouw coaching of training extra impact meegeeft.

Precies passend

Lifemaps zijn een prachtig instrument, dat erom vraagt precies ingezet te worden waar het optimaal functioneert. We gaan eerst na waar lifemaps iets voor jouw werk kunnen betekenen. Dan ga je er zelf mee aan de slag, om de insteek en de bouwstenen te vinden die bij jouw wensen passen. Om op ideeën voor doel en proces te komen voor het ontwerpen van jouw lifemaps. Ellen zorgt ervoor, dat het opleiden én het werken aan jouw wensen gelijk oploopt.

Speciaal voor jou

De training is altijd maatwerk en modulair, met modules van 2x 1,5 uur met 1/2 uur pauze ertussen. Je maakt je het werken met de lifemaps en bouwstenen eigen. Je kiest jouw eigen aanvliegroute. Via werken met de landkaart of levensweg poster voor teams, of de lifemaps voor multitalenten, óf via de vrije insteek van begeleid zelfonderzoek. De begeleiding van Ellen is licht. Jij bent immers de professional coach of trainer. Ik ben ervaringsdeskundige; mijn focus ligt op het overdraagbaar maken van levens- en werkervaring via de lifemaps en Lifemaps.NL.

Praktische informatie

Je bent welkom! De training vindt plaats in de tuinkamer bij Ellen van Dongen. Kom in contact voor het maken van een afspraak en bestel/betaal – vooraf – voor de training in de webwinkel. Na afloop van de training krijg je die lifemap bouwstenen naar keus mee, waarmee je jouw eerste lifemap kunt bouwen en testen.