Kennismaking lifemap werkvorm


Ben je coach of trainer? De lifemaps en lifemap bouwstenen vormen een uitgebreid instrumentarium. Het is prettig om er vanaf de basis mee kennis te maken. Daarvoor is de workshop Kennismaking lifemap werkvorm bedoeld. Wat kan er met de landkaart en de levensweg poster? Bij welke cliënten, vraagstukken en situaties kan ik ze inzetten? Met die vragen gaan we een middag lang aan de slag  

Lifemaps.NL Kennismaking lifemap werkvorm

Voor een individuele cliënt

Jouw cliënten, klanten of vraagstukken vragen om maatwerk.  Lifemaps creëren betekent bouwen op maat met gebruikmaking van bouwstenen: posters en stickervellen. Het ontwerp is het meeste werk. Het is heel inspirerend én functioneel om samen jouw eigen lifemaps te ontwerpen. Coaches en trainers zijn hier zeer positief over en het is betaalbaar.

Voor groepen en teams

Er zijn uitgewerkte lifemaps voor teams beschikbaar over samenwerking, werkplezier, communicatie, groeipotentieel, visievorming, vitaliteit en waardegericht werken. Deze liggen klaar om aangepast en toegespitst te worden op de coach of trainer, voor wie deze thema’s relevant zijn.

Voor het ontwikkelen van een training

Er is ook een samenhangende serie lifemaps beschikbaar om omgevormd te worden tot bijvoorbeeld een training talentontwikkeling, jezelf zijn op het werk, geluk op het werk, of persoonlijke groei en leiderschap. Ook deze ligt te wachten op de coach of trainer die ermee aan de slag wil.

Vaak geldt: less is more

De door Ellen ontwikkelde lifemaps voor intuïtief zelfonderzoek zijn afgestemd op multitalenten en hoogbegaafde mensen, die zelf hun weg vinden in een lifemap, ook al zijn er veel zelfonderzoek vragen en verschillende soorten stickers. Voor andere mensen leveren deze snel een teveel aan informatie waardoor zij eerder chaos ervaren dan facilitering en structuur. Coaches en trainers werken in de praktijk dan ook vaak met weinig lifemap bouwstenen tegelijk – voor individuen, maar zeker met teams. Tijdens een kennismakingsmiddag beginnen we met de werking en mogelijkheden van de landkaart en de levensweg  poster. Zo wordt een stevige basis gelegd voor het succesvol inzetten van de lifemap werkvorm.

Praktische informatie

Je bent welkom! Van 2 uur tot half 5. In de tuinkamer bij Ellen van Dongen in Kockengen. Je vindt de data in de agenda. Beurtelings staan de landkaart poster en de levensweg poster centraal. Wil je meer weten, neem dan even contact op. Bestel en betaal voor je deelname in de webwinkel. Na afloop krijg je gratis een poster mee.