Lifemap werkvorm voor coach en trainer

Zelfonderzoek is de basis voor zelfontwikkeling, of dit nu individuen of teams betreft. Als coach of trainer onderscheid jij je met jouw unieke aanbod. Verrijk dit met bestaande lifemaps. Maak ze op maat voor jouw wensen en doelen. Of ontwerp nieuwe lifemaps voor teams om met gevoel tot overzicht en gedeelde beelden te komen. Voeg de lifemap werkvorm toe aan jouw gereedschapskist en wendt de waarde ervan aan in jouw werk. 

Lifemaps.NL Voor coach en trainer

Waar ligt jouw interesse? In de toepassing van bestaande lifemaps voor individueel zelfonderzoek of juist voor groepswerk en teams? Er zijn uitgewerkte lifemaps voor teams beschikbaar over samenwerking, werkplezier, communicatie, groeipotentieel, visievorming, vitaliteit en waardegericht werken. Word je blij van het ontwikkelen van een nieuwe toepassing of bij co-creatie van een workshop of training? Daarvoor ligt al een serie lifemaps klaar om te dienen als fundament voor bijvoorbeeld een training talentontwikkeling, jezelf zijn op het werk, geluk op het werk, of persoonlijke groei en leiderschap – voor de mentor, coach of trainer die ermee aan de slag wil.

Lifemaps.NL Intuïtief zelfonderzoek diensten

Intuïtief zelfonderzoek diensten, open voor co-creatie

Lifemaps.NL Bouwstenen voor lifemaps

Aanpasbare lifemap bouwstenen om je eigen lifemaps te creëren

Juist de combinatie van de veelzijdigheid en de kwaliteit van beleving maakt van lifemaps een goede basis om ermee te coachen of te trainen.

De bestaande lifemaps voor snel helderheid en diep zelfonderzoek brengen leven, werk en sleutelthema’s in beeld. De rode lijnen en de context worden zichtbaar. Met stickers worden er lagen aangebracht, die een rijkdom aan informatie creëren. Lifemaps geven het individu een ervaring; gevoel en intuïtie worden aangeschakeld.

Dit alles vraagt erom met elkaar gedeeld te worden en aangevuld te worden met andere werkvormen. Als ervaren coach of trainer ben jij de succesfactor om jouw cliënten te bieden wat zij hiervoor nodig hebben.

Ontwerp jouw eigen lifemaps en zet ze in als krachtig en inspirerend instrument bij verandering, voor samenwerking en visievorming.

Met de landkaart poster wordt zichtbaar hoe een team denkt en voelt over de realiteit van vandaag. De levensweg poster is om het verleden te begrijpen, het heden helder te krijgen, en samen toekomstbeelden te vormen. De stickers brengen inhoud en structuur aan en tillen naar conceptueel niveau.

Bestaande lifemaps kunnen flexibel worden aangepast en toegespitst op bijvoorbeeld de zorgsector of voor jonge talenten. En.. de ervaring informeert al vooraf dat dit van waarde zal zijn in de praktijk.

Voel jij je enthousiast worden, dan nodig ik je uit om eens met de lifemap werkvorm kennis te maken of zelf te ervaren hoe het werken met een lifemap voelt in begeleid zelfonderzoek 1-op-1. En… kijk ook eens naar de andere laagdrempelige workshops. Het is een unieke ervaring om samen met anderen op zelfonderzoek te gaan. Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? Kom in contact voor een oriënterend gesprek; het is gratis. Met warme groet, Ellen van Dongen.