Lifemap werkvorm voor coach en trainer

Als coach of trainer onderscheid jij je met jouw unieke aanbod. Verrijk dit met bestaande lifemaps voor individuele cliënten en peer groups. Maak ze op maat voor jouw wensen en doelen. Of ontwerp nieuwe lifemaps voor teams om met gevoel tot overzicht en gedeelde beelden te komen. Voeg de lifemap werkvorm toe aan jouw gereedschapskist en wendt de waarde ervan aan in jouw werk. 

Lifemaps.NL Voor coach en trainer

Juist de combinatie van de veelzijdigheid en de kwaliteit van beleving maakt van lifemaps een goede basis om ermee te coachen of te trainen.

De bestaande lifemaps voor snel helderheid en intuïtief zelfonderzoek brengen leven, werk en sleutelthema’s in beeld. De rode lijnen en de context worden zichtbaar. Met stickers worden er lagen aangebracht, die een rijkdom aan informatie creëren. Lifemaps geven het individu een ervaring; gevoel en intuïtie worden aangeschakeld.

Dit alles vraagt erom met elkaar gedeeld te worden en aangevuld te worden met andere werkvormen. Als ervaren coach of trainer ben jij de succesfactor om jouw cliënten te bieden wat zij hiervoor nodig hebben.

Ontwerp jouw eigen teaminstrumenten! De lifemap werkvorm is een krachtig instrument bij verandering, voor samenwerking en visievorming.

Met de landkaart poster wordt zichtbaar hoe een team denkt en voelt over de realiteit van vandaag. De levensweg poster is om het verleden te begrijpen, het heden helder te krijgen, en samen toekomstbeelden te vormen. De stickers brengen inhoud en structuur aan en tillen naar conceptueel niveau.

Bestaande lifemaps kunnen flexibel worden aangepast en toegespitst op bijvoorbeeld de zorgsector of voor jonge talenten. En.. de ervaring informeert al vooraf dat dit van waarde zal zijn in de praktijk.

Lifemaps.NL Lifemap sessie en training

Lifemap sessie en training

Lifemaps.NL Bouwstenen voor lifemaps

Lifemap bouwstenen

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom in contact voor een oriënterend gesprek; het is gratis. Ben je enthousiast, dan nodig ik je uit om met de lifemap werkvorm kennis te maken of zelf te ervaren hoe het werken met een lifemap voelt in een persoonlijke lifemap sessie. Met warme groet, Ellen van Dongen