Lifemaps methode voor coach en trainer

Zelfonderzoek is de basis voor zelfontwikkeling, of dit nu individuen of teams betreft. Als coach of trainer onderscheid jij je met jouw unieke aanbod. Verrijk dit met bestaande lifemaps. Maak ze op maat voor jouw wensen en doelen. Of ontwerp nieuwe lifemaps voor teams om met gevoel tot overzicht en gedeelde beelden te komen. Voeg de Lifemaps methode toe aan jouw gereedschapskist en wendt de waarde ervan aan in jouw werk. 

Lifemaps.NL Voor coach en trainer

Juist de combinatie van de veelzijdigheid en de kwaliteit van beleving maakt van lifemaps een goede basis om ermee te coachen of te trainen.

De lifemaps voor snel helderheid en diep zelfonderzoek brengen leven, werk en sleutelthema’s in beeld. De rode lijnen en de context worden zichtbaar. Met stickers worden er lagen aangebracht, die een rijkdom aan informatie creëren. Lifemaps geven het individu een ervaring; gevoel en intuïtie worden aangeschakeld. Ze kunnen bovendien flexibel worden aangepast voor bijvoorbeeld de zorgsector of voor jonge talenten.

Of ontwerp jouw eigen lifemaps met gebruikmaking van de vele beschikbare bouwstenen. Zet ze in als instrument bij verandering, voor samenwerking en visievorming.

Met de landkaart poster wordt zichtbaar hoe een team denkt en voelt over de realiteit van vandaag. De levensweg poster is om het verleden te begrijpen, het heden helder te krijgen, en samen toekomstbeelden te vormen. De stickers brengen inhoud en structuur aan en tillen naar conceptueel niveau.

Kom eens naar een Samen op zelfonderzoek workshop om het te ervaren.

Lifemaps.NL Bouwstenen voor lifemaps

Bouwstenen voor lifemaps

Lifemaps.NL Zelfonderzoek workshops

Samen op zelfonderzoek workshops

Een zelfonderzoek workshop wordt voorbereid en gestructureerd. Individuele lifemaps werken met een wegwijzer en gidsende vragen. Een andere manier om met de lifemaps te werken is via de vrije insteek, met de vraag of situatie van de cliënt, van dat moment.  Wil je weten wat die kan brengen, oriënteer je dan op begeleid zelfonderzoek 1-op-1.

Wie zijn jouw cliënten en klanten? Welke toegevoegde waarde wil jij bieden? Een individuele lifemaps training is maatwerk. Jij brengt je wensen in en duikt in de beschikbare bouwstenen. Je kiest enkele klant vraagstukken en werkt die uit met poster en stickers. Je doet zo ideeën op en vindt mogelijkheden om jouw eigen lifemaps te creëren.

Lifemaps.NL Begeleid zelfonderzoek 1op-1

Begeleid zelfonderzoek 1op-1

 

Lifemaps.NL Individuele lifemap training

Individuele lifemaps training

 

Laat je inspireren door de andere voorbeelden van lifemaps en achtergrond informatie. En heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? Kom in contact voor een oriënterend gesprek; het is gratis. Met warme groet, Ellen van Dongen.