Lifemaps voor multitalenten

Erken jij jezelf als multitalent? Autonoom, intelligent, gedreven, creatief, gevoelig, intuïtief.. Net even anders dan anderen.. Wil je groeien en ondernemen? Zoek je vernieuwing? Sta je op een kruispunt? Lifemaps leren je om je eigen gids te zijn. Je brengt jouw leven in beeld en ziet grote lijnen, verbanden en mogelijke stappen. Je zelflerend vermogen neemt toe en jouw geluk komt naar voren.

Wil je snel een situatie begrijpen of een vraagstuk onderzoeken? Met de lifemaps voor snel helderheid creëer je overzicht. Je krijgt in twee uur in beeld wat er speelt. Je gaat na wat je belangrijke thema’s zijn en ziet verbanden en samenhang. Het wordt je duidelijk waar jouw prioriteiten liggen en je bepaalt eerstvolgende stappen. Symbool stickers helpen je daarbij door wat essentieel is voor jou naar voren te halen.

Wil je jezelf en het leven diepgaand begrijpen? Kies dan voor de lifemaps voor intuïtief zelfonderzoek. Je werkt hierin met jouw drijfveren, levensthema’s, waarden, relaties, schaduwkant, kwaliteiten en meer. De stickers vormen de stukken waarmee je de puzzel van je persoonlijke, werkende of scheppende leven uitlegt, of je levensmissie zichtbaar maakt. Richtinggevende vragen helpen je op weg, bij elke stap.

Lifemaps.NL Landkaart poster

Lifemaps voor snel helderheid

Lifemaps.NL Levensweg poster

Lifemaps voor intuïtief zelfonderzoek

Welke lifemap past bij jou? Bekijk ze in de webwinkel en contact me wanneer je wil, dan denk ik kosteloos met je mee. Spreekt een persoonlijke lifemap sessie jou meer aan? Ik ontvang je graag in een sfeervolle omgeving. Om jouw vragen naar voren te halen en die met de lifemap bouwstenen te onderzoeken. Je zult blij zijn met wat er boven komt. Met warme groet, Ellen van Dongen.