Lifemaps voor multitalenten

Welke vermogens liggen er in jou verborgen? Zelfontwikkeling is essentieel voor een wereld van liefde en eenheid, en nodig voor de transformatie naar een waarden-volle economie. Wat wil jij ontwikkelen en ondernemen? Wat heb jij anderen mee te geven? Met lifemaps breng je jouw rijkdom in beeld. Met mind, hart en ziel vind je jouw kompas. Je zelflerend vermogen neemt toe en jouw geluk komt naar voren.

Wat raakt jou? Autonoom en vrij, intelligent in denken en voelen, gedreven van binnenuit, zichtbaar in jouw bijzondere expertise, creatief en gewoon anders, gegrond in jouw kernwaarden, met moed om diep te gaan en geduld om echt te luisteren, een architect, visionair of verbinder, sensitief voor het subtiele, intuïtief in je beslissingen, spiritueel, helder ziend/voelend, veelzijdig en met brede scope, een medium voor wat zich wil ontvouwen, een natuurmens die groen en zuurstof inbrengt, … Volg bij het kiezen van een lifemap wat jou aantrekt. Met de landkaart werk je vanuit denken, vinden én voelen. Met de levensweg ga je met jezelf op reis. In elke lifemap zijn de vier sleutelthema’s verweven: helemaal jezelf zijn, levensmissie volgen, scheppend leven en bewust ondernemen.

Lifemaps.NL Landkaart poster

Lifemaps voor snel helderheid met de landkaart poster

Lifemaps.NL Levensweg poster

Lifemaps voor diepgaand zelfonderzoek met de levensweg poster

Wil je snel een situatie begrijpen of een vraagstuk onderzoeken, creëer dan overzicht met de lifemaps voor snel helderheid. Je krijgt in twee uur in beeld wat er speelt. Je gaat na wat je belangrijke thema’s zijn en ziet verbanden en samenhang. Het wordt je duidelijk waar jouw prioriteiten liggen en je bepaalt eerstvolgende stappen. Symbool stickers helpen je daarbij door wat essentieel is voor jou naar voren te halen.

Wil je jezelf en het leven beter begrijpen, kies dan voor de lifemaps voor diepgaand zelfonderzoek. Je werkt hierin met jouw drijfveren, levensthema’s, waarden, relaties, schaduwkant, kwaliteiten en meer. De stickers vormen de stukken waarmee je de puzzel van je persoonlijke, werkende of scheppende leven uitlegt, of je levensmissie zichtbaar maakt. Richtinggevende vragen helpen je op weg, bij elke stap.

Bekijk de lifemaps in de webwinkel en contact me wanneer je wil, dan denk ik kosteloos met je mee. Spreekt begeleid zelfonderzoek jou meer aan? Ik ontvang je graag in een sfeervolle omgeving. Om jouw vragen naar voren te halen en die met de lifemap bouwstenen te onderzoeken. Je zult blij zijn met wat er boven komt. En… kijk ook eens naar de laagdrempelige zelfonderzoek workshops. Het is een unieke ervaring om samen met anderen op zelfonderzoek te gaan. Met warme groet, Ellen van Dongen.