Lifemaps voor multitalenten

Welke vermogens liggen er in jou verborgen? Zelfontwikkeling is essentieel voor een wereld van liefde en eenheid, en nodig voor de transformatie naar een waarden-volle economie. Wat wil jij ontwikkelen en ondernemen? Wat heb jij anderen mee te geven? Met lifemaps breng je jouw rijkdom in beeld. Met mind, hart en ziel vind je jouw kompas. Je zelflerend vermogen neemt toe en jouw geluk komt naar voren.

Wil je snel een situatie begrijpen of een vraagstuk onderzoeken, creëer dan overzicht met de lifemaps voor snel helderheid. Je krijgt in twee uur in beeld wat er speelt. Je gaat na wat je belangrijke thema’s zijn en ziet verbanden en samenhang. Het wordt je duidelijk waar jouw prioriteiten liggen en je bepaalt eerstvolgende stappen. Symbool stickers helpen je daarbij door wat essentieel is voor jou naar voren te halen.

Wil je jezelf en het leven beter begrijpen, kies dan voor de lifemaps voor diep zelfonderzoek. Je werkt hierin met jouw drijfveren, levensthema’s, waarden, relaties, schaduwkant, kwaliteiten en meer. De stickers vormen de stukken waarmee je de puzzel van je persoonlijke, werkende of scheppende leven uitlegt, of je levensmissie zichtbaar maakt. Richtinggevende vragen helpen je op weg, bij elke stap.

Lifemaps.NL Landkaart poster

Lifemaps voor snel helderheid met de landkaart poster

Lifemaps.NL Levensweg poster

Lifemaps voor diepgaand zelfonderzoek met de levensweg poster

Heb je behoefte om even afstand te nemen of verandert er veel in je leven? Heb je een grote vraag of uitdaging? Ben je benieuwd naar je potentieel? Of zoek je nieuwe kansen en koers? Dan is begeleid zelfonderzoek 1-op-1 vast iets voor jou. Je werkt intuïtief, het is quality time voor jezelf en je zult blij zijn met wat er boven komt.

Zelfkennis is essentieel voor zelfontwikkeling, speciaal voor multitalenten. Zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Om je eigen kompas te vinden en volgen, zodat je bewust kunt leven en ondernemen zoals je voor ogen hebt. In de Samen op zelfonderzoek workshops verstevig jij je basis daarvoor. En… je ontvangt wezenlijke feedback van anderen.

 
Lifemaps.NL Begeleid zelfonderzoek 1op-1

Begeleid zelfonderzoek 1op-1

 

 
Lifemaps.NL Zelfonderzoek workshops

Samen op zelfonderzoek workshops

 

Je bent van harte welkom om mij te contacten wanneer je wil. Ik denk graag met je mee en het is kosteloos. Warme groet, Ellen van Dongen.