Samen op intuïtief zelfonderzoek

Samen op zelfonderzoek gaan is zeer verrijkend. In je zelfonderzoek met lifemaps komt je leven, werk of situatie helder in beeld. Met jouw ontwikkelpunten, verlangens, frustraties, creaties en levensdoelen, … Van anderen krijg je wezenlijke feedback en kernachtige adviezen. Doe je mee? Welke waarde wil jij inbrengen in de community voor intuïtief zelfonderzoek?

Lifemaps.NL Zelfonderzoek workshops

Zelfonderzoek workshops

Voor wie samen op zelfonderzoek wil zijn er laagdrempelige workshops in coöperatie met het Veerhuis, Werken in Netwerken en het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen. Voor coaches en trainers is er een workshop om met de lifemap werkvorm kennis te maken en na te gaan voor welke cliënten, vraagstukken en situaties je lifemaps in jouw werk kunt inzetten. Je vindt de workshops in de agenda.

Lifemaps.NL Begeleid zelfonderzoek 1op-1

Begeleid zelfonderzoek 1op-1

Begeleid zelfonderzoek brengt je bewustwording van wat jou, hier en nu, in de kern bezighoudt. Over sleutelvragen: wie je bent, wat je beweegt, waarvoor jij staat, waar je naartoe wil in jouw levensmissie en niet te vergeten… waarom. Je vindt inzichten, antwoorden en jouw eigen kompas en koers voor de toekomst. Ben je coach of trainer, dan brengt deze ervaring je meteen op ideeën voor waar je de lifemap werkvorm kunt inzetten ten behoeve van jouw cliënten en klanten.

Lifemaps.NL Individuele lifemap training

Individuele lifemap training

Wil je als coach en trainer de lifemap werkvorm aan jouw instrumentarium toevoegen dan is er de individuele lifemap training. Deze wordt in overleg met jou opgezet. We zoomen samen in op jouw cliënten en klanten. Op hun vragen, op wat jij wil bieden en wat je met hen wil bereiken. We gaan na waar lifemaps waarde kunnen toevoegen en komen tot concrete ideeën om bestaande lifemaps in te zetten of nieuwe te ontwikkelen.

Lifemaps.NL Intuïtief zelfonderzoek leergang

Intuïtief zelfonderzoek leergang

Zelfonderzoek draagt bij aan zelfontwikkeling, een goede zelfzorg en het bereiken van je levensdoelen. Het is dus belangrijk om jezelf goed te kennen, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Om je eigen kompas te volgen, zodat je bewust kunt leven en ondernemen zoals je voor ogen hebt. In de Leergang Intuïtief zelfonderzoek verstevig jij jouw fundament daarvoor. Je kunt meerdere modules volgen of voor één bepaalde module kiezen.

Je vindt de workshops en trainingen van Ellen van Dongen in de agenda. Wil je meer weten, laat dan een bericht achter. Ik wissel graag met je van gedachten. Met warme groet, Ellen van Dongen.