FAQ Tags Archives: fundament stickers

Fundament stickers

De verzameling fundament stickers is tot stand gekomen op basis van inventarisatiewerk van de auteur. De intentie is om een hiermee een goed beeld te geven van factoren, die van belang zijn voor een gezond, gebalanceerd en volwassen leven. Wat op de stickers staat zegt iets over de persoonlijke kwaliteiten die een mens ontwikkelt in het omgaan met zichzelf, het opbouwen van relaties en het innemen van een zelfstandige, eigen plek in de maatschappij.

Deze stickers passen bij een te ontwerpen lifemap voor individu of groep om na te gaan hoe het met de basiskwaliteiten in het leven gesteld is. Werken ermee maakt zichtbaar waar aandachts- of ontwikkelpunten liggen. Ze zijn niet bedoeld om er een oordeel mee/aan te geven, maar gewoon om te laten zien waar deze basis versterking behoeft.

Conflicten in teams zijn net zo normaal als die in het persoonlijke leven. In zo’n situatie komen vaak de zwakst ontwikkelde aspecten en de schaduwkanten van de betrokken mensen aan de oppervlakte.  Met de fundament stickers wordt het mogelijk om moeilijke dingen en tere punten op een neutrale manier bespreekbaar te maken.

Verder lezen