FAQ Tags Archives: landkaart vitaliteit

1 Landkaart Vitaliteit

lifemap-landkaart-vitaliteit

Doel

Door je te verdiepen in wat vitaliteit is en hoe het daarmee gesteld is bij mensen uit jouw eigen omgeving, krijg je inzicht en tips voor jouw energie en vitaliteit. Je  wordt geïnspireerd om goed voor je eigen vitaliteit te zorgen.

Toepassingen

  • Wanneer je bewust met je conditie bezig bent en die wil verbeteren
  • Wanneer je regelmatig ziek bent en wil reflecteren wat je daar zelf aan kunt doen.

Inhoud

Landkaart Vitaliteit gaat over energie hebben, levenslust, er zin in hebben. Niet alleen je lichamelijke, maar ook je emotionele en mentale gezondheid hebben invloed op je vitaliteit. Je gaat het onderwerp: vitaliteit op een eenvoudige manier in beeld brengen en voor jezelf conclusies trekken.

Wanneer alles werkt zoals het hoort dan is dat gewoon / top J! Wil je weten hoe je goed voor jouw draagvlak kunt zorgen: wat is het, wat doet het, wat heeft het nodig om gezond te functioneren? De paragrafen Body en Gezondheid leiden je met grote stappen door deze vragen heen. Op blz. 17 bovenaan vind je een visualisatie oefening. Die vormt een leuke voorbereiding op deze lifemap.

Thema’s

Vitaliteit, energie, prioriteiten.

Informatie

Hoe krijg je meer energie.

Verwijzingen

  • Wanneer hieronder naar paragrafen of hoofdstukken wordt verwezen betreft dit het gratis online e-boek Een reis door je leven in 3 vragen op lifemaps.nl. Dit e-boek geeft de rode draad tussen alle onderstaande lifemaps. Het rijgt als het ware alle thema’s aaneen in een logisch samenhangend verhaal.
  • Wanneer er informatie wordt genoemd, betreft dit documenten over het onderwerp, die bij de betreffende lifemap worden gebruikt.
Verder lezen