Meer info over lifemaps, bouwstenen en raamwerk

Meer informatie over lifemaps, bouwstenen en raamwerk

Op deze pagina vind je achtergrondinformatie en lifemap toepassingen

Je zoekt hierin via de plussen óf via de zoekwoorden onderaan

Kom in contact en laat weten wat jouw wensen zijn voor doorontwikkeling van bestaande lifemap bouwstenen of de ontwikkeling van nieuwe. De ervaringen met co-creatie zijn steeds zeer positief

Klik open bij de +

+ LIFEMAPS ALS BASIS VOOR EEN TALENTONTWIKKELPROGRAMMA

lifemap-levensweg-talenten

Doel

Door zelfonderzoek krijg je beter zicht op wat jij te bieden hebt, wat jou aantrekt en drijft. Je begrijpt hoe jouw dromen, drijfveren en eigenschappen in het begrip talent en in de functie van een talent samenkomen. Je vergroot jouw zelfkennis en de ingevulde levensweg poster laat de verbanden helder zien. Je hebt hiermee alles op zak om jouw talenten bewust en gericht in te gaan zetten.

Toepassingen

  • Wanneer je jezelf wil verbazen over wat je allemaal aan talenten te bieden hebt
  • Wanneer je wil begrijpen hoe alles in jou samenwerkt en tot uiting komt in je talenten.

Inhoud

Je zult regelmatig in je leven de vraag hebben: wat wil ik en wat heb ik te bieden? Welke talenten kan ik inzetten en  verder ontwikkelen? Met Levensweg Talenten ga je aan het werk met jouw verlangens, dromen en grote doelen voor de toekomst. Je gaat op verkenningstocht met je drijfveren en rolmodellen en vindt uit hoe deze van belang kunnen zijn voor de realisatie. Je gebruikt verschillende talentmodellen  om tot uitspraken te komen over jezelf, die iets zeggen over jouw talenten. Uiteindelijk vorm je een duidelijk beeld van jouw talenten en legt dit vast op de poster.

Thema’s

Doelen, dromen, verlangens, drijfveren, talenten, rolmodellen, talentmodellen.

Informatie

  • Over talenten.

Verwijzingen

  • Wanneer hieronder naar paragrafen of hoofdstukken wordt verwezen betreft dit het gratis online e-boek Een reis door je leven in 3 vragen op lifemaps.nl. Dit e-boek geeft de rode draad tussen alle onderstaande lifemaps. Het rijgt als het ware alle thema’s aaneen in een logisch samenhangend verhaal.
  • Wanneer er informatie wordt genoemd, betreft dit documenten over het onderwerp, die bij de betreffende lifemap worden gebruikt.

Load More