Verzending en retourneren

Verzending en retourneren

Verzending

Je order wordt uiterlijk de tweede werkdag na je bestelling verstuurd. De lifemaps worden verstuurd als brievenbuspakje via PostNL – met track & trace. Losse posters/stickervellen worden als gewone brief verstuurd. Je vindt beide dus in je brievenbus. Is het een pakket of is er vertraging, dan krijg je daarvan meteen bericht via email.

Nederland en daarbuiten

De webwinkel ontvangt en verwerkt alleen bestellingen vanuit en bestemd voor Nederland. Wil je iets bestellen vanuit het buitenland of vanuit Nederland iets laten verzenden naar het buitenland, neem dan contact op met Ellen van Dongen. In deze gevallen doe je rechtstreeks zaken met Lifemaps.NL en dien je vooraf te betalen.

Ruilen en terugsturen

Wil je jouw product ruilen of alleen terugsturen, dan dien je dit binnen 14 dagen te doen. Belangrijk:

  • Print de email: ‘Ontvangstbewijs voor je bestelling van (datum) bij Lifemaps.NL’ uit en voeg die erbij.
  • Schrijf op de geprinte email of je geld terug wil óf welk ander product je wil ontvangen.
  • Doe het product in de oude of een nieuwe verpakking en doe er voldoende postzegels op. Deze kosten zijn voor voor jou. Zie hieronder voor het adres.
  • Je product wordt gecheckt op het behoud van de als-nieuw kwaliteit. Indien van toepassing wordt daarna het gewenste product toegestuurd – op kosten van Lifemaps.NL – óf wordt het bedrag teruggestort. Ontbreekt er iets of is er iets beschadigd, dan ontvang je daarover meteen een email met foto. Alleen voor dát onderdeel krijg je dan alsnog een rekening, of dat onderdeel wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag dat je terugkrijgt.

Klachten

Heb je een klacht, neem dan meteen contact op en we gaan in overleg om er onderling uit te komen. Vanuit Lifemaps.NL zul je hierbij de volle medewerking krijgen. In de algemene voorwaarden vind je de regeling, die wordt gevolgd in het uitzonderlijke geval, dat dit niet werkt.

Adresgegevens

Lifemaps.NL
Laag-Nieuwkoop 9
3628GB Kockengen

Contactpersoon: Ellen van Dongen

Telefoon: 030-6775536

Bank: NL92ABNA0893467650

KVK: 30213990