skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Creëren stickers

13,50

Op de creëren stickers staan uitspraken, die antwoord geven op de vraag: wat is er allemaal belangrijk bij creëren? Ze vormen een verzameling van uiteenlopende activiteiten, kwaliteiten en principes die een positieve bijdrage kunnen leveren bij het vormgeven van het innerlijke leven, een relatie, een activiteit of werkzaamheid of de leefomgeving. Voor het individu helpen deze stickers om de uitkomsten van het scheppende leven te verhelderen. Om een indruk, beeld of gevoel te krijgen van wat er allemaal speelt bij creëren. Om ideeën op te doen voor de toekomst.

 

Beschrijving

Voor groep of team

Wat er op de stickers staat kan concreet zijn of conceptueel, zakelijk of spiritueel, individueel of collectief. Bij het werken met een groep of team kunnen de stickers helpen om antwoord te krijgen op vragen zoals: wat kunnen we samen doen om het creatieproces te beïnvloeden, wat zijn de randvoorwaarden voor een soepele creatie in business en: welke principes kunnen we toepassen bij het maken van gezamenlijke keuzes.

Stickers zien/printen in zwart-wit

Creëren stickers.

Lifemaps met creëren stickers

Creëren stickers worden gebruikt in Lifemap Scheppend leven.

Het verhaal van de creëren stickers

In het gratis online boek Een reis door je leven in 3 vragen zijn veel van de uitspraken op de creëren stickers terug te vinden, aan elkaar geregen tot een logisch verhaal.

Contact & supportverzending en retourneren.

Back To Top