skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Een reis door je leven in 3 vragen

0,00

Wie ben je, waar sta je voor en ben je waar je wezen wil? Dit zijn de drie cruciale levensvragen die in het e-boek worden belicht. Op een puntige en heldere manier zodat iedereen het begrijpt en met plaatjes die iets toevoegen. Je leest door het hele leven heen. Je doet inspiratie op omdat het zo positief geschreven is. Het helpt je om overzicht te krijgen en de grote lijnen te zien. Het geeft je houvast om te werken aan zelfinzicht. Je krijgt helder wat voor jou belangrijk is wanneer je wil creëren en veranderen. In je persoonlijke leven of jouw werk. Voor jezelf of jouw coaching en training praktijk.

 

Beschrijving

Na ontvangst van je (gratis) bestelling krijg je het boek in PDF formaat per e-mail toegestuurd.

Het e-boek online lezen.

Interessant voor jouw training?

Begeleid je mensen, dan kan het dienen als ‘inhoudsopgave’ bij het bouwen van een lifemap voor jouw persoonlijke coaching. Ben je trainer? Dan kan het e-boek interessant zijn als basis voor jouw training over levens(werk)kunst. Je mag zowel de tekst als de plaatjes vrijelijk gebruiken.

Wanneer je het e-boek leest, zul je het merken….. het vraagt gewoon om aanvulling en uitwerking door jou:

  • Met een werkboek, dat mensen online of als e-boek voor hun ontwikkeling en persoonlijke groei kunnen gebruiken.
  • Door een training, waarin de grote lijnen in het e-boek inhoudelijk concreet worden ingevuld én waarin andere werkvormen worden toegepast om de inhoud tot leven te brengen.

Je bent welkom om me te contacten. Ik denk graag met je mee over toepassingen.

Extra informatie

PDF

PDF wordt per email toegestuurd

Back To Top