skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Individuele training

181,50

Ben je een coach, trainer, of facilitator bij verandering en vernieuwing, en heb je interesse om lifemaps in te zetten voor je cliënten en klanten, dan is begeleid zelfonderzoek de eerste stap. Je leert daarin de reikwijdte en diepgang  kennen en weet zelf wat een lifemap voor je kan doen. De volgende stap is een individuele training. We gaan hierin na waar lifemaps concreet iets aan jouw werk kunnen toevoegen. Je vindt de insteek die bij jouw wensen past. Het brengt je concrete ideeën voor doel, doelgroep en proces voor het ontwikkelen van jouw eigen lifemaps. Na afloop krijg je de lifemap bouwstenen mee, waarmee je jouw eerste lifemap kunt testen. 

Beschrijving

Je bent ♥ welkom!

Wat wil je mensen laten ervaren?

Wie zijn jouw cliënten en klanten? Wat zijn hun vragen en wat wil je met hen bereiken? Wat is de toegevoegde waarde die jij wil bieden? De individuele training wordt in overleg met jou opgezet om aan jouw doelen bij te dragen door jouw wensen uit te werken.

In verbinding met jouw missie

Ellens aandeel in deze training is pas geslaagd, wanneer er een verbinding tot stand is gekomen met wie jij bent, met jouw purpose of missie.

Precies passend, speciaal voor jou

De training is altijd maatwerk. Een training omvat twee blokken van 1,5 uur met een half uur pauze ertussen. Je maakt je het werken met lifemaps en bouwstenen eigen. Je kiest jouw eigen aanvliegroute: voor het geven van workshops en trainingen, het faciliteren van processen of het begeleiden van individuen. Ellen zorgt ervoor, dat het opleiden én het werken aan jouw wensen gelijk oploopt. De begeleiding van Ellen is licht. Jij bent de professional. De focus van Ellen ligt op het overdraagbaar maken van ervaringskennis via lifemaps.

Praktische informatie

  • Heb je interesse, bel dan even voor het maken van een afspraak.
  • Programma: van 10 tot 16 uur, met om half 1 een uur lunch pauze met tijd voor reflectie.
  • Bestel en betaal hier in de webwinkel voor de training. Je ontvangt dan meteen de factuur.
  • Locatie: bij Ellen van Dongen thuis, Laag-Nieuwkoop 9, 3628GB Kockengen.

Contact & support, verhindering en afzegging.

Extra informatie

Soort sessie

Eerste sessie, Vervolgsessie

Back To Top