skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Lifemap Bewust ondernemen

60,00

Bewust ondernemen betekent verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling en het vinden van jouw plek. Het is voluit kiezen om jouw unieke waarde in te brengen en de impact in de wereld te hebben die jij voor ogen hebt. In deze lifemap haal je jouw ondernemende natuur naar voren. Je bouwt een helder zelfbeeld op van jouw actieve, werkende leven. Je krijgt zicht op jouw prioriteiten voor de toekomst. Je bepaalt jouw sleutels tot succes op basis van je kwaliteiten, relaties en waarden. Je maakt een strategie om jouw toekomstthema’s verder te brengen. Als bewust ondernemer reflecteer je over jouw waardepropositie en over die richtinggevende principes die als kompas kunnen dienen bij belangrijke keuzes.

 

Wissen

Beschrijving

Visie in de lifemaps voor diep zelfonderzoek.

Levensweg poster leren kennen.

Stickers zien/printen in zwart-wit

Leven, ondernemen, kwaliteit, relatie, communicatiewaarde stickers.

Wil jij dit beleven?

  • Mijlpaal 1: Je maakt op de poster een weerslag van jouw actieve, werkende leven van de laatste 10 tot 15 jaar, met de leven en ondernemen stickers als kapstok. Je ziet de rode draad in elke fase en de ontwikkeling over de fasen heen. Je reflecteert over de wijze waarop jij jezelf als ondernemer beoordeelt. Je herkent jezelf en vindt verschillen met jouw profilering in je CV. Je brengt in beeld wat jou vervulling, zin en geluk geeft. Je kijkt van daaruit naar jouw verleden en onderzoekt waar je de inspiratie daaruit nog meer had kunnen inbrengen.
  • Mijlpaal 2: je spreekt je uit over jouw kernwaarden en onderzoekt waar je de inwerking ervan op je leven kunt terugvinden. Je begrijpt de inwerking van waarden, zodat je daarmee kunt werken. Het wordt duidelijk welke kwaliteiten je daadwerkelijk hebt ingezet in jouw actieve, werkende leven tot nu toe. Je begrijpt het belang van een op de realiteit gestoeld beeld van jouw kwaliteiten. Je reflecteert over jouw kwaliteiten in relatie tot je functies/opdrachten, talenten en voorkeuren. Je bepaalt welke kwaliteiten je nodig zult hebben voor de toekomst. Je kiest er die waarden bij, die wezenlijk zullen bijdragen aan de realisatie. Zo wordt het duidelijk waar je de focus op kunt leggen als het de ontwikkeling en inzet van jouw waarden en kwaliteiten betreft.
  • Mijlpaal 3: ondernemen doe je altijd in wisselwerking met anderen. Je reflecteert over de rol die belangrijke mensen in jouw leven en werk hebben gespeeld, over geven en nemen, en over jouw meesterschap in de kunst van samenwerken. Het niveau waarop jij kunt communiceren en relaties bouwen is van essentieel belang voor het welslagen van jouw ondernemen. Uit alle aspecten van communicatie en relaties die ieder mens moet willen ontwikkelen, kies je juist die aspecten uit, die de realisatie van jouw thema’s voor de toekomst kunnen bevorderen.
  • Mijlpaal 4: je zoomt in op wat jou al langere tijd gelukkig maakt, wat jou vervulling en zingeving heeft gebracht. Wanneer je dat alles steeds voor ogen houdt, zet je de aantrekkingskracht richting je bestemming in werking. Je reflecteert over jouw kwaliteiten, relaties, en waarden, met het oog op de realisatie van je doelen in de toekomst. Je legt de basis voor een persoonlijke strategie

Extra optie bestellen

Relaties zijn een belangrijke component in wat jij inbrengt, in welke samenwerking dan ook. In deze lifemap werk je de toekomst uit door hierover te reflecteren. Wanneer je hier in geïnteresseerd bent, kun je ook nadenken en jouw intentie te zetten op de succeskenmerken van allianties. Laat dit weten in een bericht tijdens het bestellen en betaal € 4,50 extra, dan krijg je het stickervel hiervoor meteen meegestuurd. Het is nog niet in de webwinkel te koop.

Een korte en een lange route

Je kunt jouw eigen voorkeur volgen bij het maken en ervaren van deze lifemap. Kies je de korte route dan laat je de poster voor zichzelf spreken. In de lange route, diep je alles uit aan de hand van vragen. Blijf erbij, tijdens deze lifemap, en geef die jouw volle aandacht; het proces is net zo belangrijk als de uitkomsten. Jij hebt alles in huis voor een leven dat bij jou past en waarin jij jezelf tot uitdrukking kunt brengen. Je levensdoelen en -missie groeien met je mee. En… je hebt een leven lang de tijd om steeds weer de beste versie van jezelf uit te vinden.

Gratis support

Je bent ♥ welkom om voorafgaand aan en tijdens het werken met deze lifemap contact op te nemen. Er komt zoveel naar voren, dat het fijn en nuttig kan zijn om even met de maker te overleggen. Dat kan per email of telefoon en deze support is gratis. Je kunt vragen stellen, advies vragen wanneer je vastzit of hulp krijgen om jouw conclusies te trekken en jouw volle perspectief te zien.

Verzending en retourneren.

Extra informatie

M | V

Poster man, Poster vrouw

Back To Top