skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Lifemap Helemaal jezelf

60,00

Het is gemakkelijker om tevreden en gelukkig te zijn, wanneer je kunt zijn wie je bent. Het vraagt om een open hart, om zelfinzicht, balans en afstemming. Je brengt jouw levensloop in beeld, aan de hand van belangrijke levensthema’s. Je ziet jezelf terug in je verleden. Je begrijpt hoe jouw drijfveren, schaduwkanten en karaktereigenschappen hierop ingewerkt hebben. Je focust je op de toekomst en haalt inspiratie uit wat jou al duurzaam resultaat en zingeving heeft gebracht. En… het doet je goed om je leven vóór je te zien liggen. Je ervaart in deze lifemap hoe je jouw ingevulde poster kunt lezen als een reisgids en gebruiken om van je eigen leven te leren.

 

Wissen

Beschrijving

Visie in de lifemaps voor diep zelfonderzoek.

Levensweg poster leren kennen.

Stickers zien/printen in zwart-wit

Leven, karakter, drijfveer, schaduwrolmodel stickers.

Wil jij dit beleven?

  • Mijlpaal 1: je maakt op de poster een weerslag van je levensloop met jouw levensthema’s als kapstok. Je zoekt jouw karaktereigenschappen, drijfveren en schaduwkanten op en voegt die hieraan toe. Je vindt de archetypes in jezelf die aan jouw reis levendigheid en sprankeling geven.
  • Mijlpaal 2: je gaat op zelfonderzoek in je levensloop. Je gaat na hoe je met jouw karaktereigenschappen hebt gewerkt en hoe je daarin ook iets te kiezen hebt. Je ziet hoe jouw persoonlijke drijfveren je de richting van jouw tevredenheid en geluk wijzen. Je begrijpt het onderscheid tussen de schaduwkant van je persoonlijkheid en de ballast die je met je meedraagt. In dit alles vind je handvatten voor de toekomst.
  • Mijlpaal 3: je zoomt in op wat jou al langere tijd gelukkig maakt, wat jou vervulling en zingeving heeft gebracht. Daarin ga je kwaliteiten van jouw bestemming herkennen. Je doet ideeën op hoe je die kunt inzetten voor het verwezenlijken van je doelen in de toekomst.

Een korte en een lange route

Je kunt jouw eigen voorkeur volgen bij het maken en ervaren van de lifemap. Kies je de korte route dan laat je de poster voor zichzelf spreken. In de lange route, diep je alles uit aan de hand van vragen. Blijf erbij, tijdens deze lifemap, en geef die jouw volle aandacht; het proces is net zo belangrijk als de uitkomsten. Jij hebt alles in huis voor een leven dat bij jou past en waarin jij jezelf tot uitdrukking kunt brengen. Je levensdoelen en -missie groeien met je mee. En… je hebt een leven lang de tijd om steeds weer de beste versie van jezelf uit te vinden.

Gratis support

Je bent ♥ welkom om voorafgaand aan en tijdens het werken met deze lifemap contact op te nemen. Er komt zoveel naar voren, dat het fijn en nuttig kan zijn om even met de maker te overleggen. Dat kan per email of telefoon en deze support is gratis. Je kunt vragen stellen, advies vragen wanneer je vastzit of hulp krijgen om jouw conclusies te trekken en jouw volle perspectief te zien.

Verzending en retourneren.

Extra informatie

M | V

Poster man, Poster vrouw

Back To Top