skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Lifemap Leven

25,00

Met deze lifemap creëer je gemakkelijk en snel een overzicht over wat belangrijk is in je leven en wat jouw aandacht vraagt. Wat in je hoofd veelomvattend en complex kan zijn, ligt dan helder voor je op de ingevulde landkaart. Je herkent waar je het meeste van jezelf in terugvindt, je prioriteiten komen naar voren, je vindt ideeën en ziet volgende stappen om jouw dromen en doelen dichterbij te brengen. Uit wat je tevreden en gelukkig maakt put je zelfvertrouwen en inspiratie voor de toekomst.

Wissen

Beschrijving

Landkaart poster leren kennen.

Stickers zien/printen in zwart-wit

Leven stickers, leven symbolen.

Wil jij dit beleven?

  • Mijlpaal 1: je maakt op de poster een overzichtsfoto van wat er in jouw leven hier en nu speelt. Die laat duidelijk zien wat belangrijk voor je is en hoe je erover denkt en voelt.
  • Mijlpaal 2: je ziet alles voor je waar je voluit tevreden en gelukkig mee bent. Dat zijn de ideale voorbeelden om ook op andere levensgebieden toe te passen.
  • Mijlpaal 3: met de symbool stickers geef je meer betekenis aan wat er op de poster ligt. Je komt zo ook te weten wat jou op elk levensthema verder zou kunnen brengen.

Gratis support

Je bent ♥ welkom om voorafgaand aan en tijdens het werken met deze lifemap contact op te nemen. Om vragen te stellen, advies te vragen wanneer je vastzit of aangrijpingspunten te krijgen om jouw conclusies te trekken en jouw volle perspectief te zien.

Verzending en retourneren.

Extra informatie

M | V

Poster man, Poster vrouw

Back To Top