skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Lifemap Levensmissie

56,00

Je kunt heel goed zonder expliciete levensdoelen en -missie, maar werk je ermee, dan helpen ze jou wanneer je richting nodig hebt of een belangrijke keuze wil maken. Je gaat in deze lifemap ervaren hoe je jouw levensdoelen uit het beeld op de poster naar voren kunt halen.  De belangrijkste thema’s uit jouw leven(swerk) vormen de kapstok. Je voegt daar op de poster jouw unieke talenten aan toe, als je natuurlijke gereedschap. Dan komt de waarom-vraag. Jouw antwoorden hierop brengen je dichter bij de formulering van je levensdoelen. Voor het vinden van jouw ‘purpose statement’ vul je de poster aan met wat jou drijft en juist tegenhoudt om je missie tot leven te wekken. Tenslotte verdiep jij je in de factoren waaraan je kunt herkennen wat vooral tot jouw missie behoort en je vult de poster aan met levensmissie symbolen. 

Wissen

Beschrijving

Visie in de lifemaps voor diep zelfonderzoek.

Levensweg poster leren kennen.

Stickers zien/printen in zwart-wit

Levenswerk, kwaliteit, drijfveer, schaduw stickers; levensmissie symbolen.

Wil jij dit beleven?

  • Mijlpaal 1: je maakt op de poster zichtbaar welke thema’s in jouw leven van essentieel belang zijn. Je gaat na welke unieke kwaliteiten je hebt ingebracht om jezelf hierin tot uitdrukking te brengen. Je ervaart hoe je, door jezelf vragen te stellen, uit dit beeld conclusies kunt trekken voor je levensdoelen.
  • Mijlpaal 2: je voegt aan elk thema díe drijfveer en schaduwkant toe, die hierin vooral naar voren zijn gekomen. Je krijgt inzicht in jouw wezenlijke drijfveren en hoe je daarin je missie kunt herkennen. Je bouwt  met voorbeelden aan jouw levensmissie uitspraak. Die kan je voortaan richting geven en helpen bij het maken van belangrijke keuzes. Je begrijpt hoe je jouw schaduw kunt accepteren en welke functie die heeft, in het licht van je levensmissie.
  • Mijlpaal 3: de levensmissie symbolen zijn een instrument om te herkennen wat tot het hart van je leven en de kern van je werk behoort. Je krijgt hiermee een handvat om in de toekomst bij jezelf na te gaan of iets voor jou de kwaliteiten heeft om tot jouw levensdoelen en –missie te behoren.

Een korte en een lange route

Je kunt jouw eigen voorkeur volgen bij het maken en ervaren van de lifemap. Kies je de korte route dan laat je de poster voor zichzelf spreken. In de lange route, diep je alles uit aan de hand van vragen. Blijf erbij, tijdens deze lifemap, en geef die jouw volle aandacht; het proces is net zo belangrijk als de uitkomsten. Jij hebt alles in huis voor een leven dat bij jou past en waarin jij jezelf tot uitdrukking kunt brengen. Je levensdoelen en -missie groeien met je mee. En… je hebt een leven lang de tijd om steeds weer de beste versie van jezelf uit te vinden.

Gratis support

Je bent ♥ welkom om voorafgaand aan en tijdens het werken met deze lifemap contact op te nemen. Er komt zoveel naar voren, dat het fijn en nuttig kan zijn om even met de maker te overleggen. Dat kan per email of telefoon en deze support is gratis. Je kunt vragen stellen, advies vragen wanneer je vastzit of hulp krijgen om jouw conclusies te trekken en jouw volle perspectief te zien.

Verzending en retourneren.

Extra informatie

M | V

Poster man, Poster vrouw

Back To Top