skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Lifemap Scheppend leven

56,00

Iedereen maakt er in zijn of haar leven het beste van, in relatie tot de mogelijkheden en omstandigheden. Je schept jouw leven van moment tot moment. Je kiest en stuurt zo waar je heengaat. Vanuit jouw overtuigingen en met je daden creëer je uitkomsten en geef je betekenis aan je leven – alleen en samen met anderen. In deze lifemap breng je jouw leven in beeld vanuit je functie als vormgever daarvan. Je krijgt er zicht op welke aspecten van jou je hierbij hebben geholpen. Je gaat na welke creatiekrachten je hebt ingezet. Zo krijg je een gevoel bij jouw rol als schepper. Je doet inspiratie en ideeën op om in het leven te staan als actieve beïnvloeder daarvan. Een lifemap biedt een ervaring. En: wat je ervaart, kun je met vertrouwen inzetten om in de realiteit mee te gaan experimenteren.

 

Wissen

Beschrijving

Visie in de lifemaps voor diep zelfonderzoek.

Levensweg poster leren kennen.

Stickers zien/printen in zwart-wit

Uitkomst, creëren, rolmodel stickers; creëren symbolen.

Wil jij dit beleven?

  • Mijlpaal 1: je maakt op de poster jouw belangrijke creaties zichtbaar. Met bij elke uitkomst dàt aspect van jouw persoonlijkheid, dat je daarin vooral heeft geholpen. Terwijl je dit doet, krijg je een indruk van jouw veelzijdigheid als het om scheppen gaat.
  • Mijlpaal 2: je vindt uit welke creatiekrachten je hebt weten te benutten om elke uitkomst tot stand te brengen. Je beseft hoeveel ervaring je al hebt met creëren en doet inspiratie op om daar meer mee te doen. Je daagt jezelf uit om met nog weinig gebruikte creatiekrachten in de toekomst te gaan werken.
  • Mijlpaal 3: met de creëren symbolen geef je meer betekenis aan wat op de poster ligt. Je brengt er als het ware een diepere laag mee aan. Je leert de principes van creëren beter kennen en wordt je bewust waar je ze wel of (nog) niet hebt toegepast. Aan het eind van dit proces heb je overzicht van een aantal ‘wetmatigheden’ in creëren. Daar zul je jouw hele leven profijt van hebben.

Een korte en een lange route

Je kunt jouw eigen voorkeur volgen bij het maken en ervaren van de lifemap. Kies je de korte route dan laat je de poster voor zichzelf spreken. In de lange route, diep je alles uit aan de hand van vragen. Blijf erbij, tijdens deze lifemap, en geef die jouw volle aandacht; het proces is net zo belangrijk als de uitkomsten. Jij hebt alles in huis voor een leven dat bij jou past en waarin jij jezelf tot uitdrukking kunt brengen. Je levensdoelen en -missie groeien met je mee. En… je hebt een leven lang de tijd om steeds weer de beste versie van jezelf uit te vinden.

Gratis support

Je bent ♥ welkom om voorafgaand aan en tijdens het werken met deze lifemap contact op te nemen. Er komt zoveel naar voren, dat het fijn en nuttig kan zijn om even met de maker te overleggen. Dat kan per email of telefoon en deze support is gratis. Je kunt vragen stellen, advies vragen wanneer je vastzit of hulp krijgen om jouw conclusies te trekken en jouw volle perspectief te zien.

Verzending en retourneren.

Extra informatie

M | V

Poster man, Poster vrouw

Back To Top