skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Lifemap Werk

25,00

Met deze lifemap creëer je gemakkelijk en snel een overzicht over wat belangrijk is in je werkende leven en wat jouw aandacht vraagt. Wat in je hoofd veelomvattend en complex kan zijn, ligt dan helder voor je op de ingevulde landkaart. Je talenten komen op een originele manier in beeld. Je haalt voor jou wezenlijke thema’s naar voren, waar je inspiratie uit kunt putten voor de rest van je leven. Je vindt thema’s die jou kunnen helpen dichtbij jezelf en jouw levensmissie te blijven en bewust te ondernemen. Je krijgt hiermee handvatten voor volgende stappen om jouw dromen en doelen dichterbij te brengen.

Wissen

Beschrijving

Landkaart poster leren kennen.

Stickers zien/printen in zwart-wit

Werk stickers, werk symbolen.

Wil jij dit beleven?

  • Mijlpaal 1: je maakt op de poster een overzichtsfoto van wat er in jouw werkende leven speelt. Die laat duidelijk zien wat belangrijk voor je is en hoe je erover denkt en voelt.
  • Mijlpaal 2: je belicht alles waarin jij succes hebt, waar jij voor staat en wat essentieel is voor jouw zingeving en geluk. Dat zijn de ideale voorbeelden om ook op andere levensgebieden toe te passen.
  • Mijlpaal 3: je talenten komen in beeld op een andere manier dan je gewend bent. Dit nodigt uit om aandacht te besteden aan het ontplooien en inzetten van jouw kwaliteiten.
  • Mijlpaal 4: met de werk symbolen geef je meer betekenis aan wat er op de poster ligt. Je komt te weten wat jou in de werkthema’s dichter bij zingeving en geluk kan brengen.

Gratis support

Je bent ♥ welkom om voorafgaand aan en tijdens het werken met deze lifemap contact op te nemen om vragen te stellen, advies te vragen wanneer je vastzit of aangrijpingspunten te krijgen om jouw conclusies te trekken en jouw volle perspectief te zien.

Verzending en retourneren.

Extra informatie

M | V

Poster man, Poster vrouw

Back To Top