skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Rolmodel stickers

9,00

De rolmodel stickers omvatten een palet aan herkenbare karakter types, kanten van de persoonlijkheid, menselijke rollen en gedragsstijlen, archetypes en beroepen. Werken met de rolmodel stickers is lichtvoetig en inspirerend. 

Beschrijving

Voor groep en team

Een vraag kan bijvoorbeeld zijn: welke typetjes herkennen wij in ons team – welke rol nemen zij hierin in – en: welke archetypes zouden ons team kunnen aanvullen? Een andere mogelijkheid is om er op de  landkaart poster een speelse typering van de organisatiecultuur mee te maken – los van functies en personen – waarbij duidelijk wordt hoe er wordt gedacht.

Voor persoonlijke coaching

Voor een ontspannende kennismaking bij een individueel coaching gesprek kan een coachee worden gevraagd vooraf op de landkaart poster een overzicht te maken van alle ‘subpersonalities’ die hij/zij in zichzelf herkent en met de landschapskeuze aan te geven hoe het met elk van hen nu is gesteld. Dit geeft goede aanknopingspunten voor een gesprek terwijl het niet meteen als te dicht bij of te diepgravend ervaren wordt.

Stickers zien/printen in zwart-wit

Rolmodel stickers.

Lifemaps met rolmodel stickers

Rolmodel stickers worden gebruikt in de lifemaps Helemaal jezelf en Scheppend leven.

Bronnen

De bronnen voor de rolmodel stickers lopen uiteen van astrologische tekens tot Enneagram, van DISC tot MBTI, van Belbin tot overzichten van beroepen. De bedoeling hiervan is om zoveel mogelijk verschillende verbeeldingen van persoonsaspecten van een mens bij elkaar te brengen.

Contact & supportverzending en retourneren.

Back To Top