skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Schaduw stickers

9,00

De schaduw stickers omvatten uitspraken over menselijke conditioneringen, onzekerheden en gedragspatronen. Ze laten naar voren komen wat mensen aan ballast uit het verleden met zich meedragen. Ze brengen in beeld wat de schaduwkant is van de persoonlijkheid.

Beschrijving

Voor persoonlijke coaching

Deze stickers zijn vooral geschikt voor individueel gebruik. Het werken met deze stickers te werken kan de basis vormen voor een coaching gesprek over volwassenwording, over het verwerken van het verleden of over de vraag hoe de schaduwkant kan worden geaccepteerd en ingebed in het leven. Om zo bijvoorbeeld ook naar ‘de voordelen van de nadelen’ te kunnen kijken. Het werken met een poster en stickers maakt het voor mensen gemakkelijker om over moeilijke en vaak weinig besproken onderwerpen te praten.

Stickers zien/printen in zwart-wit

Schaduw stickers.

Lifemaps met schaduw stickers

Schaduw stickers worden gebruikt in de lifemaps Helemaal jezelf en Levensmissie.

Bronnen

Wat er onder schaduw(kant) wordt verstaan is helder weergegeven in het boek Integral Life Practice van Ken Wilber c.s. Er in de wereld van dualiteit geen zon zonder schaduw; zelfs de menselijke karaktereigenschappen vormen een scala tussen min en plus.

Contact & supportverzending en retourneren.

Back To Top