skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Vitaliteit stickers

4,50

Vitaliteit is een onderwerp met veel verschillende aspecten, zoals een veerkrachtig lichaam, ontspannen emoties, rust in het hoofd, of een gevoel van er zin hebben in hebben. Elk aspect vraagt om een gezonde balans. Een mens beweegt zich door het dagelijkse leven van keuze naar keuze, dus die balans is meestal een streven. Vitaliteit is dus niet iets wat je bereikt en behoudt, maar iets waar je steeds weer voor zorgt. Vitaliteit – een ervaring van levenskracht – wordt door anderen gevoeld en werkt aanstekelijk. Aandacht voor vitaliteit is niet alleen belangrijk voor het individu, maar ook voor een sportgroep, groepje vriend(inn)en of een organisatie.

Beschrijving

Voor groep of team

Met de vitaliteit stickers kunnen de vele, verschillende aspecten van vitaliteit op de poster in beeld gebracht worden. Voor een team kan het ontbreken van kenmerken van vitaliteit een indicator zijn, dat er iets onder de oppervlakte speelt dat niet klopt. Op den duur gaan mensen zich terugtrekken, bepaalde situaties vermijden of meer roddelen bij de koffieautomaat, als protest tegen de huidige realiteit. Zij stoppen minder energie in het werk, de fut in het team gaat eruit. In het kader van werkplezier en geluk op het werk biedt de vraag: ‘hoe vitaal voelen wij ons in ons werk?’ een krachtige opening voor een gezamenlijk gesprek. In combinatie met de landkaart poster helpen de vitaliteit stickers om expliciet te maken wat er leeft, op een prettige en neutrale manier, zodat het gesprek op gang kan komen.

Een alternatief voor het samen werken met één poster, kan zijn om elk teamlid een eigen poster te laten invullen. Zo helpt bewustwording niet alleen de hele groep, maar ook de betrokken individuen. Door informatie te geven over wat er speelt en waar verbetermogelijkheden liggen.

Stickers zien/printen in zwart-wit

Vitaliteit stickers.

Lifemaps met vitaliteit stickers

Er is nog geen lifemap met vitaliteit stickers.

Contact & supportverzending en retourneren.

Back To Top