skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Heb je vragen over het gebruik van de webwinkel, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help je graag! Ellen van Dongen

Inhoud sticker sets

Een levend systeem is complex en divers, en het is continu in verandering. De thema’s en begrippen op de stickers zullen regelmatig worden gecheckt op waardesystemen, integraliteit, bewustzijn, diversiteit en inclusiviteit. En ze worden aangepast om met de tijd mee te gaan. Er kan dus een klein verschil zitten tussen de afgebeelde stickers en de stickers op de aangekochte stickervellen.

Productie lifemaps

De stickervellen worden kleinschalig en in eigen beheer geproduceerd. Zo zijn ze flexibel aanpasbaar en is 100% maatwerk ook mogelijk, terwijl de kosten laag blijven. Dit heeft wel tot gevolg, dat er af en toe lichte onvolkomenheden in voorkomen.

Aankopen lifemaps en bouwstenen

De webwinkel is ingericht op bestelling en betaling in Nederland.

Verzenden en retourneren lifemaps

Je order wordt uiterlijk de tweede werkdag na je bestelling verstuurd. De lifemaps worden verstuurd als brievenbuspakje via PostNL – met track & trace. Losse posters/stickervellen worden als gewone brief verstuurd. Je vindt beide dus in je brievenbus. Wordt het een pakket of is er vertraging, dan krijg je daarvan meteen bericht via email.

Product ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen. Je doet dit als volgt:

  • Print de email: ‘Ontvangstbewijs voor je bestelling van (datum) bij Lifemaps.NL’ uit en voeg die erbij.
  • Schrijf op de geprinte email of je geld terug wil óf welk ander product je wil ontvangen.
  • Doe het product in de (oude) verpakking en doe er voldoende postzegels op. Deze kosten zijn voor jou. Stuur het op naar: Lifemaps.NL, Laag-Nieuwkoop 9, 3628GB Kockengen.
  • Je product wordt gecheckt op het behoud van de als-nieuw kwaliteit. Indien van toepassing wordt daarna het gewenste product toegestuurd – op kosten van Lifemaps.NL – óf wordt het bedrag teruggestort. Ontbreekt er iets of is er iets beschadigd, dan ontvang je daarover meteen een email met foto. Alleen voor dát onderdeel krijg je dan alsnog een rekening, of dat onderdeel wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag dat je terugkrijgt.

Begeleiding, training

Betalen via de webwinkel

Je koopt en betaalt je ‘ticket’ voor begeleid zelfonderzoek of voor een individuele lifemap training module vooraf via de webwinkel.

Melden bij verhindering

Ben je plotseling verhinderd, of wil je afzeggen? Meld dit alsjeblieft snel via contact met in de titel: verhinderd resp.: afzegging.

Regeling bij afzeggen

Bij afzegging – om welke reden dan ook – geldt: tot 7 dagen van tevoren krijg je het hele bedrag terug. Bij 4 dagen wordt dat de helft, bij 2 dagen of minder van tevoren krijg je niets terug.

Klachten

Heb je een klacht? Neem dan meteen contact op  en we gaan in overleg om er onderling uit te komen. Vanuit Lifemaps.NL zul je hierbij de volle medewerking krijgen. In de algemene voorwaarden vind je de regeling, die wordt gevolgd in het uitzonderlijke geval, dat dit niet werkt.

MVO

  • Speciale prijs of waarde-uitwisseling: het is mogelijk om de lifemaps producten tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen, bijvoorbeeld om deze in te zetten voor een goed doel. Hetzelfde geldt voor deelname aan workshops. En: heb je geen geld of wil je het experiment aangaan? Waarderuil is ook een optie. Neem hiervoor alsjeblieft contact op.
  • Locaties: workshops door Lifemaps.NL worden gehouden op locaties waar sociaal en duurzaam wordt ondernomen.
  • Bijdrage voor de natuur: de winst wordt op een speciale rekening gezet voor een nader te bepalen initiatief of organisatie ten behoeve van het herstellen of uitbreiden van de natuur in een kwetsbaar gebied.

Aankopen van buiten Nederland

De webwinkel ontvangt en verwerkt alleen bestellingen vanuit en bestemd voor Nederland. Wil je iets bestellen vanuit het buitenland of vanuit Nederland iets laten verzenden naar het buitenland, neem dan contact op met Ellen van Dongen. In deze gevallen doe je rechtstreeks zaken met Lifemaps.NL.

Back To Top