skip to Main Content
030-6775536                               Winkelmand

Wie ik ben? Ik hoor graag van anderen hoe ze mij zien. Vroeger zou ik zeggen: energiek, betrokken, enthousiast, praat veel maar kan ook goed luisteren. Nu weet ik het nog niet. Mijn hoog-sensitiviteit begint wat bekender te worden, maar voelend leven is voor mij nu: mezelf kwetsbaar voelen, regelmatig met mijn schaduw geconfronteerd worden. Eenheid, harmonie en natuurlijk leven is wezenlijk voor mij. Ik wil in deze fase graag ervaringskennis in leven, loopbaan en creëren toegankelijk te maken voor volgende generaties. En wat doet dit met mij? Het blijkt tegelijk één grote reis te zijn om mijzelf helemaal te kennen, te ontplooien en mijn levensmissie vorm te geven, elke dag weer….

In de spiegel kijken

In 2013 heb ik mijn voorgaande loopbaan beëindigd en begin 2014 een burn-out en bewustzijnsverruiming ervaren. Die combinatie heeft veel voor me veranderd. Na jaren hard werken – ik heb altijd graag en veel gewerkt – was ik door het leven gedwongen om stil te staan en mijzelf in de spiegel aan te kijken. Het was een intense en vaak moeilijke tijd, maar ik begin steeds meer momenten van balans te ervaren. Ik voel ook, dat ik in mijn nieuwe missie ben geland om bewustwording en intuïtief zelfonderzoek te bevorderen door met lifemaps van dienst te zijn. Het vele schaduwwerk heeft me innerlijk verjongd. Ik zou het fijn vinden wanneer dat ook in mijn uitstraling zichtbaar werd. Hulp ontvangen van de mensen om me heen heeft me goedgedaan. Ik heb nog schroom om mijn ervaringen met bewustzijnsverruiming en de spirituele kant van mijn zelfontwikkeling openlijk te delen met anderen.

Familie en relaties

Ik heb twee zoons en twee schoondochters, die me trots en blij maken. Ik vind het bijzonder om te zien tot welke mooie mensen zij zich hebben ontwikkeld. Als opvoeder was ik meer van het type: ‘je kunt het zelf, ik heb alle vertrouwen in je’, dan de moeder, die er voor hen was met een kopje thee en een advies. Nu wil ik hen graag opnieuw leren kennen, hen verwennen, er voor hen zijn. Samen delen we veel herinneringen aan Willem Aaij, vader en echtgenoot. Ik wil graag de banden met mijn familie en vriend(inn)en versterken. Dat betekent: meer aandacht en toewijding. Wat ik jammer vind is, dat ik veel relaties uit het verleden ben kwijtgeraakt. Heb een netwerk van bezielende en vernieuwende mensen om me heen en wil graag weer een levenspartner vinden. Mijn wens is meer liefde te kunnen belichamen en die in te brengen in al mijn relaties. Ik wil ook ondernemen in co-creatie en investeren in anderen.

Liefde voor de natuur & duurzaamheid

Ben altijd een natuurliefhebber geweest, maar dit heeft meer diepte gekregen. Ik voel me vaak ontroerd door de schoonheid van het landschap en de wolkenluchten. In mijn heroriëntatie wilde ik me daarom eerst met duurzame energie gaan bezighouden. Maar toen werd me duidelijk dat het mijn missie is om bewustwording en  zelfonderzoek te bevorderen. Maar hoe kon ik dan toch mijn bijdrage leveren op gebied van duurzaamheid? Een van de sterkten van de lifemaps methode is juist het fysieke, tactiele werken met producten op basis van papier. Ik ontwierp daarom voor mezelf enkele ‘privé maatregelen’. Ik ruimde mijn overtollige spullen op, deed een samenwoningsexperiment, werd vegetariër, deed de auto de deur uit, en kocht zonnepanelen. Ik maak het tot mijn levensdoel op dit gebied om steeds weer een stapje te doen in duurzaam werken en leven in evenwicht met de natuur. Pas in najaar van 2018 werd het me duidelijk hoe ik met nieuwe lifemaps ontwikkelingen kan bijdragen aan bewustwording op gebied van de klimaatveranderingen en de wereldecologie.

Werkervaring en levensmissie

Voor mij is mijn werk altijd mijn levenswerk geweest. Werkervaring in trefwoorden: bioloog, new business developer, strategische marketing, long term partnerships, informatietechnologie,  systemisch adviseren, vormgevend schrijven, change manager, grootschalig werken, overheid en bedrijfsleven. De kern: het beste uit jezelf inzetten, met verstand, hart en ziel samenwerken voor een groots en hoger doel en met/voor alle stakeholders in het systeem waarde(n)volle resultaten behalen. In de lifemaps verwerk ik alles wat ik in mijn leven heb gedaan en ervaren. En natuurlijk ook wat ik nu beleef – dat blijkt sterk te zijn verweven.

Gewoon met rafelrandjes

Tenslotte….. Vriendinnen zeiden me vroeger vaak: met jou gaat het altijd goed. En wanneer het minder gaat met je, horen we achteraf hoe je het hebt aangepakt en opgelost. Je vertelt er dan een gloedvol verhaal over. Nu is dat anders – en het went niet echt: het is nog steeds een uitdaging om helemaal, dus: ‘gewoon’, mezelf te zijn en dit aan anderen te laten zien, inclusief rimpels, missers en rafelrandjes. Sinds mijn bewustzijnsverruiming kan ik er niet omheen, dat ik ‘wakker’ ben en dat betekent openheid en transparantie. Gelukkig heb ik wel al ervaren dat ook missers en rafelrandjes van belang zijn, dat de schaduwkant en de zonnekant van het leven als mens bij elkaar horen, ja zelfs dat de schaduwkant essentieel is voor bewustwording en zelfontwikkeling.

Ontmoeten via social media

Linkedin met CV, posts en netwerk.

Facebook posts en netwerk.

Back To Top